Regndroppsmassasge!

Regndroppsteknik / regndroppsmassage,

En mjuk härlig form av Aromaterapi. Den är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem, genom kraften i den behandling som man utför med terapeutiska eteriska oljor. Behandlingen är från början framtagen för behandling av skolios och andra ryggbesvär. Men den visade sig snart ha god effekt även på många andra problem. Regndroppsteknik kallas även Regndroppsmassage, Regndroppsbehandling eller Raindrop Technique. Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska kan man hjälpa kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden.

Eteriska oljor

De eteriska oljorna har också en stärkande effekt på immunförsvaret och påverkar dessutom känslocentrum i hjärnan direkt via doft sinnet. Därför är Regndroppsteknik också en mycket välgörande behandlingsform för att minska oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning. Oljorna som används är ekologiska och varsamt framställda för att bevara läkeväxternas naturligt verksamma beståndsdelar.

För din och min trygghet använder jag endast eteriska oljor från Young Living, Young Living har oljor som är odlade och framställda helt utan kemikalier, vilket innebär att dem är så rena att de kan droppas direkt på huden och många används även i kosttillskott. Oljorna verkar både fysiskt, emotionellt och mentalt balanserade

Behandlingen ta 60 min
Pris: 800 :-

%d bloggare gillar detta: