Massage

Varför är massage bra?

Massage är välgörande för kropp och själ. Det förebygger och förstärker kroppen på olika plan både fysiskt och psykiskt. Det frigör oxytecin som är ett lugn och ro hormon. Massage minskar på stress och ökar rörligheten och du blir mer medveten om din kropp och dess signaler. Du får ett bättre välbefinnande.
Beroende på hur lång tid spänningarna har funnits så kan det ta olika lång tid att arbeta bort dom. Många gånger kan det vara så att det är inte alltid där man har ont som är orsaken. Massagen är en väldigt fungerande och bra metod men i slutänden så beror det också på hur man tar hand om sig för övrigt.
Jag har under årens lopp byggt på med olika kurser, olika metoder för att hitta ett mer effektivt sätt att lösa upp spänningar på. Djupgående massage, strecht, OrtoBioNomi, kiroterapi, trigger/tenderpunkter samt även samarbete  mellan kropp och själ som har en väldigt stor betydelse.
Vill man bara ha en välbefinnande avslappningsmassage går det naturligtvis bra, säg bara till innan.
Har du förkylning eller inflammation i kroppen bör du avstå från massage. Har du en förkylning på gång så kan det göra att det antingen bryter ut till en kraftig förkylning eller att den försvinner.

Hur Ofta?

Hur ofta du bör går? Massage är en färskvara liksom träning mat osv så vi bör underhålla det med jämna mellanrum. För bästa resultat är 4-6 veckor att rekommendera för att inte bygga på med för mycket spänningar mellan gångerna. Men givetvis är det ditt eget val och vad som känns bäst för dig.

Prislista

Axlar, nacke & huvud – 30 min
Djupgående massage
400:-
Halvkropp- rygg, axlar, nacke & huvud – 45 min
Djupgående massage
570:-
Halvkropp – rygg, axlar, nacke & huvud – 60 min
alt. halvkropp samt ben + säte.
Djupgående massage
670:-
Djup bindvävsmassage och myofascial release. En mer specifik behandling ex. arm/skuldra, länd/säte, ben. 670:-
I all massage jobbar jag med att släppa på spänningar. Jobbar där det behövs med olika tekniker. Det kan ta olika lång tid för kroppen/musklerna att släppa taget beroende på hur länge dom har funnits, omständigheter osv.

Har varierande öppettider.

Är ansluten till Bokadirekt så där kan ni gå in och se mina lediga tider.
Det går bra att betala med swish, kontant och även med klarna om ni bokar via bokadirekt. Tar även emot friskvård via actiway och ePassi.

Jag finns på Tryggafitness i Bromölla en dag i månaden.

Rattens gränd 1
För att boka i Bromölla klicka (grön boka tid)

Boka tid

För att boka i Sölvesborg klicka ( vit boka tid)

Boka tid
För företag så kan jag komma till Er och vara på plats. För prisuppgift, maila gärna så skickar jag en offert.

Vid utebliven avbokning debiteras kund.
Behandling ges ej vid:
Högt blodtryck
Feber
Cancer
Epilepsi
Blodpropp
Hjärtproblem
Smittsamma hudåkommor
Akuta inflammationer samt om du äter antibiotika
Rådfråga alltid din läkare om du är osäker.