Clear Balance

Clear Balance är en helt unik energibehandling där ingen energi tillförs klienten. Istället överförs alla lägre frekvenser som du som klient inte längre behöver för din fortsatta utveckling, till min kropp där de neutraliseras. Det ger dig möjlighet till självläkning och insikter som främjar och berikar din personliga utveckling.  

Under behandlingen kanaliserar jag gamla trauman, cellminnen och blodsminnen vilket gör att man blir ren i sitt system och kan gå in i en helt ny fas i livet. Efter varje behandling med Clear Balance arbetar den fysiska kroppen och klientens energisystem med en bearbetning och återställning på alla plan vilket gör att nya lager av minnen kommer upp. Därav rekommenderas alltid minst fyra behandlingar, för att uppnå ett stadigvarande resultat och en komplett upplevelse. 

Det ledande elementet i Clear Balance är det intelligenta vattenelementet. Desto klarare ditt vattenelement blir desto mer klarsynt blir du, och desto större tillgång till ditt eget medvetande får du. Det medför att det blir lättare för dig att se dig själv och bryta gamla mönster och begränsningar. Detta i sig kan vara utmanande innan du inser potentialen i att leva under eget ansvar. 

Clear Balance verkar fysiskt, emotionellt, mentalt och själsligt läkande och fungerar lika bra på distans som vid fysiskt möte. 

Pris: 1500:-/ tim, rekomendation 4 ggr för att få en bra grund pris 4500:-
pensionär/arbetslös/långtisdsjukskriven 750:-

%d bloggare gillar detta: